Rachel Nerissa V'andolf Admin / Mitoloji Profesörü / Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 11/08/09 Rp Sevgilisi : Jorgen "Jorgen E. N. Méester" Lakap : Néss
| Konu: Evania Rhéce V'andolf'un Odası Perş. Ağus. 13, 2009 1:43 pm | |
| | |
|
Evania Rhece V'andolf Rachél V'andolf'un Kızı
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 13/08/09 Rp Sevgilisi : Büyüyünce Olacak. Lakap : Rhé, Eva
| Konu: Geri: Evania Rhéce V'andolf'un Odası C.tesi Ağus. 15, 2009 3:00 pm | |
| Güneşin minicik yüzümdeki arıların bal peteğinden çalınmış ela gözlerimi rahatsız etmesiyle beraber uykumdan oldum. Kısa bir zaman içinde annemin kokusunu alamayınca gülümseyen suratım yerini sarkmış dudaklara bıraktı. Pembe ve temiz yatağımın içinde yer değiştirdim ve sessizce dinledim. Yakınlarda değildi; çünkü ne bir ayak sesi ne de nefesi hissediliyordu.
Annem bu odada değilken beni duyması için tek yol vardı, o da ağlamak... Ne kadar can yakıcı ve saçma gürültülere sebep olsa da kendimi zorlamaya başladım. Güçlükle bir damla gözyaşı akmıştı çeneme doğru. Ağladığımı duyması için hıçkırıklarımı biraz daha kuvvetlendirdim. Darmadağın olmuş saçlarımın gözümün önüne gelip ıslanmasına sinir olmuştum. Bu yüzden bir elimle sağ gözümü ovalarken diğeriyle beceriksizce saç tutamlarını çektim. Canım annem gelseydi böyle olmazdı. Beni duyması için kendimi daha fazla paralayamayacaktım, yoksa yine geçen gün olduğu gibi boğazım acıyacak ve anneciğim bana o iğrenç tadı olan sıvıdan verecekti. Acaba teyzem burada mıydı? Çünkü ben uyurken genelde yanımda olurdu, uyanmamı beklerdi. Keşke gelseydi ve beni eğlendirseydi. Böylece düşünüp yatağımın içindeki minik oyuncağımı buldum. Onla oynamaya başladığımda birtakım ayak sesleri kulaklarımın içini doldurdu. Kapının kolunun oynamasına kulak verdim. Annem beni duymuş olmalıydı! | |
|
Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 11/08/09 Rp Sevgilisi : Jorgen "Jorgen E. N. Méester" Lakap : Néss
| Konu: Geri: Evania Rhéce V'andolf'un Odası C.tesi Ağus. 15, 2009 3:09 pm | |
| Vale ile kendimizden geçip birazcık uykuya dalmıştık.Kulaklarımda biran ağlama sesi yankılandı.Yatakta doğrularak ikizime baktım gülümseyerek.Ardından sesin megafon'dan geldiğini anladım.Rhece uyanmış olmalıydı.Vale'yi uyandırmamaya dikkat ederek Vale'nin odasından çıkıp bebeğimin odasına doğru ilerledim.Kapıyı açtığımda prensesim yatağında oyuncakları ile oynuyordu.Gülümseyerek beşiğe yaklaştım ve Rhe'yi kucağıma aldım.Ardından beşiğin karşısında koltuğa oturup alnına bir öpücük kondurup kokusunu içine çektim.Ela gözlerini babasından almıştı.Kahverengi saçlarını da benden.Yüzüme gülümseme yerleştirmeye çalıştım ve ardından bebeğime baktım.
"Merhaba minik prenses."
dedim usul ve masalsı bir sesle.Rhe'yi sakinleştirdiğini biliyordum.Ve her zaman ona seslenirken bu ses tonunu yakalamaya büyük gayret gösteriyordum.O benim herşeyimdi.
| |
|
Evania Rhece V'andolf Rachél V'andolf'un Kızı
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 13/08/09 Rp Sevgilisi : Büyüyünce Olacak. Lakap : Rhé, Eva
| Konu: Geri: Evania Rhéce V'andolf'un Odası C.tesi Ağus. 15, 2009 8:19 pm | |
| Kapı açıldıktan sonra o melek yüzlü kadın gelip beni kollarına aldı. Yatağımın karşısındaki süslü yastıklarla bezeli koltuğuma oturdu ben kucağındayken ve beni öptü. Ben de buna karşılık minicik ellerimle iki yanağına da dokunup yüzüne baktım. Hızlı konuşmalarımı anlayıp anlamadığını bilmiyorum ama kesinlikle ne anlatmak istediğimi hissediyordu; çünkü o bir anneydi. ''Merhaba minik prenses.'' Küçücük ve kısa dişlerimi belli eden bir gülümseme koydum suratıma. ''Annecik, seni aradım. Nerdeydin? Çok korktum kraliçe beni bıraktı diye.'' Anneme kraliçe demeyi yeni öğrenmiştim. Bana prensesin annesinin kraliçe olduğunu söylediğinden beri her prenses diyişinde ona böyle karşılık veriyordum.
Teyzeciğim etraflarda yok muydu? Yine mi bir yerlere kaçmıştı acaba? Beni parka götürecek ve oynayacak birinin olmaması ne kadar kötüydü. ÜStelik bana dondurma da alıyordu; ki annecik bana her zaman dondurma almazdı. Üstümdeki lekeyi fark etmiş olmalıydı ki beni kucağından koltuğa bırakıp hemen dolabıma koştu. Hep beyaz giyerdim; çünkü beyazın çok güzel durduğunu söylerdi annem. Ben de itiraz etmezdim çoğunlukla, gerçekten çok güzel kıyafetler olmasaydı belki ağlardım. Gülümseyerek anneme baktım ve elbisemi çıkarması için kollarımı havaya kaldırdım.Bir yandan minik bir kuş cıvıltısı gibi çıkan sesimle ''Kraliçe bugün benle top oynar mı?'' diye sordum. Annem yorgun gibi görünse de bunu anlayamazdım. Ben çocuktum ve ilgiye ihtiyacım vardı. Hem büyükler neden bu kadar yoruluyordu ki? Benden bile fazla uyuyorlardı. Demek ki hayat büyüdükçe zorlaşıyordu. | |
|
| Konu: Geri: Evania Rhéce V'andolf'un Odası C.tesi Ağus. 15, 2009 8:26 pm | |
| Rhe'nin dolabından aldığım elbiseyi giydirirken gülümseyerek baktım prensesime.O benim prensesim bende onun kraliçesi olmuştum.Elbiseyi üzerinde düzeltip yanaklarından öptüm ardından tekrar koltuğa oturdum ve kollarımın arasına aldığım bebeğimi sımsıkı sarmaladım.Onu sıkmak istiyordum.Sevmeye doyamıyordum.Fakat yine de anne yüreği kıyamıyordu işte.Birden bunları düşündüğümde kıkırdamıştım.Ardından bebeğime bakarak gözlerimi kıstım.
"Oynarız prensesim.Ama önce karnımızı doyuralım."
dedim göz kırparak.Bebeğime yemek yedirmeye bayılıyordum.Hele ki yemek sonrası ağzının lekeleri çok güzel görünüyordu.O şekilde birçok fotoğrafını çekmiştim.Bebeklik albümünde duruyordu.Ardından gülümseyerek ayağa kalktım ve kapıya doğru birkaç attım kucağımda ki prensesim ile birlikte.
| |
|