Exhilero Avis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Exhilero Avis

∑×ђΐĿéѓọ Ąώΐى

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Süpriz Bir Haber

4 posters
YazarMesaj
Shilly Lorelei S. Vandés
Yardımcı Admin / Sihir Bakanı
Shilly Lorelei S. Vandés

Rp Sevgilisi : ...
Lakap : Lei , Shilly

Süpriz Bir Haber Empty
MesajKonu: Süpriz Bir Haber   Süpriz Bir Haber EmptyCuma Ağus. 14, 2009 11:45 pm

Mutluluk böyle birşey olmalıydı. Uzun zamandır olmadığı kadar mutlu hissediyordu kendisini. Uzun zamandır işleri öylesine yoğundu ki , bundan dolayı kendisini bitkin ve mutsuz hissetse de bu gün öğrendiği o müthiş haber hayatını değiştirmeye yetmişti bile. daha o anda herşeye farklı bir anlam yüklemeye başlamıştı. Eli arada karnına gidiyor. Karnındaki iki küçük meleği okşuyor arada içinden de olsa onlarla konuşuyordu. Onu duyduklarından emindi Shilly. Bir anne olacaktı ve ikizi de bir teyze...

Teyze anne yarısı demek... Kimbilir nasıl sevinecekti Rosé öğrendiğinde. Eşinden bile önce ikiziyle paylaşmalıydı bu haberi. Bu yüzden de çok sabırsızlanıyordu genç cadı. Gündüz st. mungodan yolladığı parşömeni hatırladı. İkizine bir süprizi olduğundan bahsediyordu ve onu moskovadaki her zaman gittikleri restaurant'a çağırıyordu. Rosé'nin iki eli kanda olsa geleceğinden emin oluşu gülümsetti. Ama onu asıl gülümseten ikizleriydi.

St. Mungodan sonra bakanlığa dönmemiş , ikizleriyle zaman geçirmişti. Yemek zamanı kendisini moskovadaki lovely restaurantta buldu. Hızlı olmayan ama narin adımlarla masalarına giderek oturdu ve yüzünde kocaman bir gülümsemeyle ikizini beklemeye başladı.
http://exhileroavis.yetkinforum.com/lejant-f11/shilly-lorelei-sh
Alesân Rosépéry Méester
Esrar Dairesi Başkanı
Esrar Dairesi Başkanı

Rp Sevgilisi : Arıyorum ama erkek yok sitede xD
Lakap : Rosé, Ales

Süpriz Bir Haber Empty
MesajKonu: Geri: Süpriz Bir Haber   Süpriz Bir Haber EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 12:21 am

Çalışmak, çalışmak, çalışmak... Haftalardır yemek, içmek dışında yaptığı tek şey bu Rosé'nin. Hatta bakanlıktaki odasında sabahlamaya başlamıştı son birkaç gündür. İyi ki Ann vardı. Hiç değilse arada bir sohbet ediyorlar, birer fincan kahve içiyorlardı. Yoksa delirecekti o kasvetli yerde.

"Ah, yine sıkıcı bir gün."

Diye söylendi koltukta doğrulmaya çalışırken. Her yeri tutulmuştu. Hareket ettikçe ağrılar saplkanıyordu vücuduna. Eve gidip, düzgünce bir uyku çekmenin vakti gelmişti anlaşılan. Ama şu karışıklık.. Aydınlık ve karanlık savaşı.. Her geçen gün çözülmesi gereken yeni bir olay çıkıyordu. Lanet olası yeni bir görev.

Tanınmayacak hale gelmiş cesetler gözünün önüne geldikçe midesi kalkıyordu. Tiksintiyle başını salladı. Kendine gelmeye çalışıyordu.O sırada kapı çalındı ve Ann başını uzattı.

Olamaz.. Ama daha yeni kalkmıştı. Ama çağırıyorlardı.Üç saatlik uyku ile geçirilecek bir gün. Aman ne güzel.. Sandalyenin üzerine bıraktığı hırkası almak için masasına yöneldi.

"Sei.. Yine ne getirdin bana ?"

Cama gaga atan baykuşu farketmişti. Pencereyi aralayıp parşömeni kuşun ayağından çözdü. Yavaşça okşadıktan sonra gitmesine izin verdi Sei'nin.

İkizinden geliyordu. Süprizi olduğundan ve akşam herzaman gittikleri restaurantta olacağından bahsediyordu. Yok, dayanması mümkün değildi. Koşarak odasından çıktı ve ikizinin odasına doğru ilerledi.

Ama kapıyı açtığında hayal kırıklığına uğradı. İçerisi boştu. Muhtemelen de gün boyu dolmayacaktı. İsteksizce kapıyı kapattı. Yapacak birşey yoktu. Öğrenmek için akşamı beklecekti.

Gün boyu birçok işle uğraştı ama aklı hep Lei'deydi. Acaba onu bu kadar mutlu eden ne olabilirdi? Dikkatini toplayamıyordu bir türlü. Akşam da gelmek bilmiyordu ki... Neyse ki güneş kaybolmaya başlamıştı. Bu da hazırlanması gerektiğini söylüyordu Rosé'ye. Eğer Lei onu bu halde görürse çok azarlardı. Dağılmış saçlar, şişmiş ve mor gözler. Hızlı bir şekilde makyajını yaptı. Ne kadar uğraşsa da gözlerindeki mor halkalar kapanmıyordu ama. Biraz daha uğraşırsa meraktan öleceğini düşünüyordu.

**

İşte oaradaydı. Tüm güzelliği ve zarifliği ile ikizi Lei. Nasıl da mutlu görünüyordu? Biran önce o mutluluğu paylaşmalıydı. Hızla masaya doğru yürümeye başladı.

"Hey Lei ! Her zamanki gibi göz kamaştırıyorsun." dedi gülümseyerek...
Shilly Lorelei S. Vandés
Shilly Lorelei S. Vandés

Süpriz Bir Haber Empty
MesajKonu: Geri: Süpriz Bir Haber   Süpriz Bir Haber EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 12:32 am

Dakikalar geçmek bilmiyordu. Ama onun için bu önemli bile değildi. Arada gelen mide bulantıları düşüncelerini bebeklerine çeviriyordu anında. Bu bulantıların onların onu anladıklarının en büyük işaretçisiydi belki de... Hayatın getirdiği iki mucize , annelerindeki en küçük değişikliği anlayabiliyordu. Sakin mi , kızmış mı yoksa yorgun mu!!!

O sırada yanına gelen garson masaya iki tane menü bıraktı. O restaurantta herkes ikizleri tanırdı. Bu nedenle garson ısrar etmemişti. İkizinin gelmeden birşeyler ısmarlama adeti olmadığını biliyorlardı Shilly'nin.

Sabırsızca saatine baktı. Saatin akreple yelkovanı hızla dönerlerken parmaklarıyla ritim tutmaya başladı Shilly. Tik , tak , tik , tak...

Aniden gelen mide bulantısı , yüzünün buruşmasına neden olacağı yerde gülümsetmişti genç cadıyı. O sırada içeriye giren ikizini gördü. Bitkin görünüyordu. Eh doğaldı bu durum. Çoğu zaman yoğundu bakanlık. Özellikle de son birkaç haftadır.

Masalarına gelen ikizine sımsıcak bir gülümsemeyle karşılık verdi. Tam konuşmak üzereydi ki , gözlerinin altındaki saklanmaya çalışılan ama saklanamayan mor halkaları farketti.

" Hey Rosé , yine mi kendine zaman ayırmıyorsun ? Bu gidişle bize taşıyacağım seni haberin olsun ! "

dedi tatlı bir gülümsemeyle.
Alesân Rosépéry Méester
Esrar Dairesi Başkanı
Esrar Dairesi Başkanı

Süpriz Bir Haber Empty
MesajKonu: Geri: Süpriz Bir Haber   Süpriz Bir Haber EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 12:50 am

Diğer masalardaki tanıdık birkaç büyücüye selam verdikten sonra oturdu Alesân. Doğrudan ikizine bakmamaya dikkat ediyordu. Bakrsa farkedecekti ne kadar çirkinleştiğini ve anne rolüne bürünecekti yine.

Lei ve Rosé çok iyi anlaşırlardı ama birbirlerine benzemeyen birçok yönleri vardı. Mesela Lei şıklığı sever, Rosé rahatlığı. Giyiniş şekillerinden ayırabilirsiniz onları. Lei topuklu ayakkabılardan hoşlanır, Rosé özel bir zaman olmayınca asla
giymez.

Rosé ikizine bakmamak için o kadar çok çaba harcıyordu ki. Masa örtüsü, koyulan çatal- kaşıkları en ince ayrıntısına kadar incelemişti. Ama gözlerini saklamayı başaramamıştı anlaşılan. Lei'nin tatlı bir tehdidi ile karşı karşıya gelmişti çünkü. Gülerek cevap verdi.

"Lütfen bunu yapma bana."
dedi masum bir bakış takınarak..

Lei'nin eve gelmesi demek kıyametin kopması demekti neredeyse. Evin şuan ki pis halini görse sinir krizleri geçirirdi. Düşünmek bile kötüydü Rosé için.
Shilly Lorelei S. Vandés
Shilly Lorelei S. Vandés

Süpriz Bir Haber Empty
MesajKonu: Geri: Süpriz Bir Haber   Süpriz Bir Haber EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 1:02 am

" İçimden bir ses ya da iki ses diyor ki Rosé teyzeleri yine evi berbat hale getirmiş. Olabilir mi acaba sen ne dersin ? "

Gülümsedi Shilly. Kendi düşündüğü şeyi ikizlerinin ağzından dile getirmiş olmak , güzel bir süpriz sayılabilirdi. Hele de Rosé bunu beklemezsen. Konuşmasının bitiminin ardından gelen mide bulantısı, yüzündeki gülümsemenin artmasına neden oldu. Ama onu en çok güldüren ise, ikizi Rosé'nin anlamaya çabalayan yüzündeki mimikleriydi. Garson yanlarına gelene kadar , ikizini izledi. Garson yanlarında bittiğinde ise, menüye bakmaya gerek bile duymadan siparişini vermeye başladı.

" Bana , fesleğen soslu biftek ve yanında da alkolsüz Lovely kokteyli. "

Garson'un yazmasının ardından ikizine döndü gülümseyerek. Onun hâlâ kendisini izlemekte olduğunu görünce gülümsemesi iyice arttı. Tatlı bir tebessümle sordu Rose'ye.

" Sen ne istiyorsun Rosé. Salata falan isteyeyim deme sakın. doğru düzgün yemek yemeden kalkmayacaksın bu gün. Baksana şu haline "

Alesân Rosépéry Méester
Esrar Dairesi Başkanı
Esrar Dairesi Başkanı

Süpriz Bir Haber Empty
MesajKonu: Geri: Süpriz Bir Haber   Süpriz Bir Haber EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 1:18 am

İçindeki bir yada iki ses... Ne demekti bu ? 'İçimden bir ses' dese anlayacaktı ama ikincisini çözememişti. Bir de teyze kelimesi geçmişti arada. İyi de Rosé teyze değildi ki!

Bu da neydi böyle? Rosé çok çalışmaktan anlama yeteneğini kaybetmiş olmalıydı. Aptal aptal bakıyordu ikizine. Gelen garsonu farketmemişti bile. Lei, yemekleri saymaya başladığında gözlerini ondan ayırdı ve garsonu görebildi. Ama dakika geçmeden tekrar ikizini süzmeye başladı.

Kafası ne zaman karışsa tek kaşını kaldırır, karşınaki kişiye boş boş bakardı Rosé. Yine o salak halde olduğundan emindi ama karşısındaki Lei olduğu için önemi yoktu. Ah, birde garson vardı. Onu da takmıyordu şuan Rosé. Sadece anlamaya çalışıyordu. Lei ise ikizinin dış görünüşüne takmıştı ve yemek yemesi konusunda uyarıp duruyordu onu. Hiç bir yemek ismi yoktu aklında şuan.

"Bana da aynısından."
dedi umursamayarak.

Fesleğen sevmezdi oysa. Daha fazla rezil olmamak için öyle demişti. Garsonun gitmesini bekledikten sonra bağırarak konuşmaya başladı.

"Ne yani şimdi sen hamile misin ? Teyze mi oluyorum? Yanlış mı anladım? Yoksa içindeki iki sesten kastın başka bir şey mi? Merlin aşkına ikiz mi ?"

Tek solukta sıralamıştı bütün bunları. Lei susturmasa devam edecekti daha...
Shilly Lorelei S. Vandés
Shilly Lorelei S. Vandés

Süpriz Bir Haber Empty
MesajKonu: Geri: Süpriz Bir Haber   Süpriz Bir Haber EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 1:30 am

" Sen fesleğen sevmezsin ki. Yoksa ben mi yanılıyorum! "

dedi ikizinin garsonu başlarından savmak için söylediği yemek üzerine. Sorusuna cevap vermesini beklerken , ikizinin ardı ardına konuşmasını dinledi gülümseyerek. Biraz geçte olsa anlamış olması hoşuna gitmişti.

" Yeter Rosé , nefes al boğulacaksın yoksa "

dedi gülerek. Biraz daha eğlenmek isterdi tek dostuyla ama şu an için yapamayacağından emindi.

" Ah evet Rosé. Hamileyim. Hem de düşündüğün gibi. İkizlere hamileyim. İki kızım olacak. Bu mükemmel bir şey öyle değil mi ? "

Derin bir nefes almak için durakladı. O sırada gözlerinin önüne şifacının konuşması geldi. " Bayan Vandés , tahminlerimiz doğru çıktı. Hamilesiniz. Fakat bir bebeğe değil , ikiz kızlarınız olacak. Yarın st. mungo'ya gelmelisiniz bebeklerinizin sağlık durumlarını incelememiz gerekiyor çünkü " Şu andaki hayata döndüğünde gözlerinin ışıl ışıl parladığından emindi Shilly.

" Bir aydır midem çok bulanıyordu. Bu gün bulduğum boşlukta st. mungoya gittiğimde baş şfacının kontrolunde öğrendim. Sana notu daha st mungodayken yazdım. İlk seninle paylaşmak istedim bu haberi. Diğer bütün haberleri olduğu gibi. "

Alesân Rosépéry Méester
Esrar Dairesi Başkanı
Esrar Dairesi Başkanı

Süpriz Bir Haber Empty
MesajKonu: Geri: Süpriz Bir Haber   Süpriz Bir Haber EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 1:52 am

Fesleğen sevmiyordu ama söylemişti bir kere. Bir el işareti ile boşvermesini söyledi ikizine. Sabahtan beri bişey yememişti. Hatta bir haftadan beri doğru düzgün bişey yememişti. Fesleğeni yiyebilirdi. Kokusunu sevmiyordu. Daha ağzına hiç sürmediği için tadını bilmiyordu bile. Güzelse kokusuna aldırmadan afiyetle yerdi.

Fesleğeni düşünürken asıl konuyu atlamamıştı. Aklının büyük bir bölümü oradaydı hala. Sonra ardı ardına sıraladığı cümleleri bitirmesini söyleyen ikizine sert bir bakış fırlattı. 'anlat o zaman' bakışıydı bu. Ve heyecanla dinlemeye başladı.

" Ah evet Rosé. Hamileyim. Hem de düşündüğün gibi. İkizlere hamileyim. İki kızım olacak. Bu mükemmel bir şey öyle değil mi ? "

Mükemmel mi? bu mükemmelinde ötesinde birşeydi. Rosé ve Lei gibi ikizler. Aileye katılan iki küçük kız. Rosé'nin yüzüne bir gülümseme yerleşirken dinlemeye devam etti.

"
Bir aydır midem çok bulanıyordu. Bu gün bulduğum boşlukta st. mungoya gittiğimde baş şfacının kontrolunde öğrendim. Sana notu daha st mungodayken yazdım. İlk seninle paylaşmak istedim bu haberi. Diğer bütün haberleri olduğu gibi. "

Bütün üzüntülerini, mutluluklarını ilk birbirlerine anlatırdı ikizler. Herzaman öyle olmuştu ve yine gelenek bozulmuyordu. Aynı evde olsalardı mutlaka farkederdi Lei'de ki değişimi. Uzun zamandır fazla görüşemedikleri için şaşırması normaldi.

"Ben ne diyeceğimi bilemiyorum. Ah kardeşim! Öyle mutlu oldum ki."

Gözleri dolmuştu mutluluktan Rosé'nin.
Shilly Lorelei S. Vandés
Shilly Lorelei S. Vandés

Süpriz Bir Haber Empty
MesajKonu: Geri: Süpriz Bir Haber   Süpriz Bir Haber EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 9:05 am

" Teyze anne yarısı diye boşuna dememişler anlaşılan "

dedi gözleri dolan ikizine bakarak. Hayatlarında herşeyi ilk olarak paylaşırdı ikizler. İlk aşk , son aşk , evlilik ve şimdi de hamilelik... Lei kendini hiçbir zaman yalnız hissetmezdi bu anlamda. Belki de bu ikiz olmanın verdiği bir özellikti bu. Her zaman birlikte olmak. Beraber ağlamak ve beraber gülmek...

" Daha eşim bile bilmiyor bu haberi "

dediği sırada gelen garsonu farkederek gülümsedi. Önüne konan yemeğini gördüğünde karnının çok acıktığını farketti. Aslında asıl acıkan ikizleriydi. Bundan dolayı midesi yine bir çalkalandı.Gülümsedi Shilly. Elini yavaşça karnına götürdü.

" Tamam meleklerim , sakinleşin biraz. Birazdan sizin de benim de karnım doyacak "

diye mırıldandı ve Rosé ' nin gözlerinin içine baka baka yemeğinden bir lokma alarak ağzına attı. Gözlerinin Rosé'de olmasının nedeni onun fesleğenden nefret etmesiydi.

" İstemezsen başka birşeyler iste Rosé. Bu masadan yemek yemeden kalkman yasak ona göre. "

dedi yarı ciddi bir ses tonuyla.
Alesân Rosépéry Méester
Esrar Dairesi Başkanı
Esrar Dairesi Başkanı

Süpriz Bir Haber Empty
MesajKonu: Geri: Süpriz Bir Haber   Süpriz Bir Haber EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 2:55 pm

Önünde duran fesleğenli bifteğe baktı ve yüzünü buruşturdu Rosé. Tadına bakmayı istiyordu ama kokusu engelliyordu onu. Bir süre süzdü yemeği. Çok kötü olmayacağını düşünerek küçük bir lokma kopardı. Yavaşça ağzına götürdü. Burnuna yaklaştıkça koku dayanılmaz hal alıyordu. Lei'nin gözleri üzerindeydi. Lokmayı ağzına aldığında vereceği tepkiyi merak ediyor olmalıydı. Hatta Rosé'nin fesleğini ağzına sürmeyeceğini düşündüğü kesindi. Lei'yi şaşırtmak istercesine-birazda tiksinti ile- çatalını ağzına götürdü.

Midesi kabul etmeyeceğini söylemeye çalışsa da Rosé bifteği çiğnemeye devam etti. Ve yutmaya çalıştı.

" O kadar da kötü değilmiş.."

Dediğine kendisi bile inanmıyordu ki. Hem yüzünün renkten renge girdiğine emindi. Lei de inanmamıştı anlaşılan. Bugün de aç kalmayacaktı ama. Hem ikizide kesin kararını söylemişti. Garsonu çağırmaktan başka çare yoktu.

" Şey bunu alıp, yerine domates soslu biftek ve şarap getirir misiniz ? Beyaz olsun lütfen.."
Annemaria S. Vandés
Vandés Çiftinin Kızı
Vandés Çiftinin Kızı
Annemaria S. Vandés

Rp Sevgilisi : bebişim henüz
Lakap : Ann

Süpriz Bir Haber Empty
MesajKonu: Geri: Süpriz Bir Haber   Süpriz Bir Haber EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 3:18 pm

Küçücük o yerde kendisine çok benzeyen kardeşiyle annelerine kavuşmak için çırpınıyorlardı. Oluşmakta olan ellerini annesinin derisine içeriden kondurduğunda annesinin mide bulantısı yaşadığını anlamışlardı bu gün. Bir kadın tarafından mavi ışıklı bir şey ile bakmışlardı onların bulunduğu yere. Ve annelerine haber vermişti onları.

Annelerinin mutlu bir şekilde onlarla konuşması Ann'in çok hoşuna gitmişti. Anneleri ne zaman elini karnına götürse ikizler de içeriden o noktaya ellerini koyuyorlardı. Annelerinin sıcaklığını hissetmek gibiydi bu.

Annelerinin o müzik gibi gelen sesine uzun zamandır alışkın olan Ann , annesinin kızgın sesini duyduğunda oluşmaya başlayan bacaklarını kendine doğru çekerek yan döndü annesinin karnında. Korkmuştu. Annesinin onları istemediğini sanmıştı. Ama annesinin yine o melody gibi gelen mutlu sesiyle eski halini aldı. İçinde bulundukları dar alandaki hareketlerin annelerini rahatsız ettiğini biliyorlardı bu yüzden hareket etmemeye çalışıyordu Ann.
Marianne S. Vandés
Vandés Çiftinin Kızı
Vandés Çiftinin Kızı
Marianne S. Vandés

Rp Sevgilisi : bebeğim ben
Lakap : Mari

Süpriz Bir Haber Empty
MesajKonu: Geri: Süpriz Bir Haber   Süpriz Bir Haber EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 3:32 pm

Sanırım üç ay gibi bir zaman olmuştu o küçük yerde yaşamaya başlayalı. Her gün birşeyleri oluşuyordu. Ama Mari en çok ellerinin oluşmasına mutlu olmuştu. Annesine dokunabilmeyi öylesine çok istiyordu. Daha ilk anda onun sesini duyduğunda ona bağlanmıştı. Yanında oluşan kardeşiyle konuşamasalarda onunda aynı şeyleri hissettiğinden emindi. İkisi aynı anda oluşmuştu ve organları da aynı aynı oluşuyordu. Büyüyorlardı o küçücük yerde. Mari'nin tek rahatsızlığı , karanlık olmasıydı. O kocaman karanlığı ise annesinin o müzik gibi gelen sesi yok ediyordu. Hele de evde söylediği şarkılarla uyumak kadar zevk veren birşey yok ona. Ama bazen annesinin yorulduğunu hissediyordu Mari. O zamanlar ellerini annesinin karnına götürüyor mide bulantısına neden oluyordu. Bunu bilmeden yapıyordu ama. Tek istediği ona varlıklarını hissettirebilmekken ona mide bulantısı olarak dönüyordu o dokunuşlar.

O gün annelerinin onları öğrendiğinde duyduğu sevinç , Mari'yi kendisine daha çok bağlamıştı. Ann ile birlikte devamlı ellerini karnına dayıyor annelerine burdayız mesajını veriyorlardı. Anneleri de yalnız kaldıklarında bebekleriyle konuşuyor karnını okşuyordu. Her okşayışta ikizler de annelerinin eline yaklaştırıyordu ellerini. Mutluydu Mari. Şimdi tek istediği bir an önce annelerine kavuşmaktı.
Shilly Lorelei S. Vandés
Shilly Lorelei S. Vandés

Süpriz Bir Haber Empty
MesajKonu: Geri: Süpriz Bir Haber   Süpriz Bir Haber EmptyPaz Ağus. 16, 2009 12:28 am

Kardeşinin asılan suratından yemeği sevmediğini anlaması çok uzun sürmedi. Sevmeyeceğinden emindi zaten Shilly. Garsonu başından savmak için fesleğenli biftek istemişti. Oysa fesleğini hiç sevmezdi ki Rosé.

Birçok yönden birbirlerinden ayrılan tek yumurta ikiziydi onlar. Giyim , hoşlanılan şeyler ve yemek... Bunların belki de başını çeken üç şeydi. Shilly , tam anlamıyla yemek yemeden masadan kalkmazken , Rosé , birkaç parça bir şeyler atıştırmakla hemen masadan kalkabilirdi. Bu yüzden çoğu kez azar işitmiş olmasına rağmen asla uslanmayan bir yapısı vardı. Giyim konusu da apayrı bir olaydı zaten. Bakanlığa gelirken bile rahat şeyler giymesi Shilly'i çileden çıkartıyordu. Bazen sırf ikizi yüzünden bakanlık giyim kuralları oluşturmayı düşünüyordu.

İkizinin asılan suratını keyifle izlerken , kendi yemeğini yarılamış olan Shilly. Elindeki alkolsüz kokteyl'inden biraz içti. O sırada ikizinin çağırdığı garsonu görünce içten bir gülümseme yayıldı yüzüne. Hele de onun etli bir yemek istemesi içten küçük bir kahkaha attırmıştı Shilly'e.

" Demek ki , arada tehdit etmek lazımmış seni Rosé. "

Konuşmasını bitiremeden gelen mide bulantısıyla yavaşça sandalyesinde düzgün pozisyona geçti. Ve elini yavaşça karnında gezdirmeye başladı. Kızlarını hissetmenin ona mide bulantısı olarak dönmesi o haberden sonra hoşuna gitmeye başlamıştı Shilly'nin.

Süpriz Bir Haber
1 sayfadaki 1 sayfası