| Karanlığın Dibinden | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
James Eragons A. Riddle Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 145 Kayıt tarihi : 12/08/09 Rp Sevgilisi : Lady^m Lakap : ^^DarkSoul-DarkLord^^
| Konu: Karanlığın Dibinden C.tesi Ağus. 15, 2009 3:56 pm | |
| "Güneş Batıyor"
Lord,Oğluna Doğru Gözlerini Çevirdi,Oyurduğu Yerden Kalkıp Onun Yanına Geldi Ve Onu Kucağına Aldı.Ona Gülümser Bir İfade İle Baktı Ve Yanağına Bir Öpücük Kondurdu Ve İkisi Birden Gözlerini Güneşe Çevirdiler.Lord,Oğluna Bakıp "Evet Küçük Adam Ama Yarın Gene Doğacak."Oğlunun Işıldayan Gözlerini Üzerinde Hisetti Ve Onu Havaya Doğru Atıp Tutmaya Başladı.Hiçbir Zaman Babasından Bu Kadar İlgi Görmemişti Ama Bu İlgiyi Oğluna Veriyordu.Onu Kendi Odasına Kadar Kucağında Taşıdı,Yatağına Yavaşça Atıp,Uyuması İçin Bekledi,O Da Öbürkü Yatağa Geçip Onu İzlemeye Başladı,O Kadar Şirin Görünüyordu Ki Yataktan Kalktı Ve Oğlunun Yanına Giderek Yanağına Bir Öpücük Kondurdu.Üstüne Bir T-shirt Geçirip,Şöyle Bir Etrafı İzledi.O Gün Bu Gündü.Dolunay,"KurtAdamlar" Ailesini Onlardan Korumak Zorundaydı,Asasını Cebine Koydu.Blood Malikanesinin Önüne Geldi Ve Onları Beklemeye Başladı,İlerde Gördüğü Gölgelerden Biri Evet 4 Taneydi,Hemen Elini Cebine Attı Ve Onlara Dönüp "Yine Görüştük,Lauren" İlerden Bir Hırlama Sesi Geldi,Gülümsedi Ve Onların Hırlamalarına Karşılık Dişlerini Göstermek İçin Resmen Kükredi Dişleri Vardı Ama Isıramıyordu,En Azından İçemiyordu.Isırabilirdi,Onları Boşluk Bir Alana Çekmek İçin Koşmaya Başladı,Onları Çekmeyi Başarmıştı.Onlarla Yüz Yüze Gelmişti Ama Bu Onu Korkutamıyordu.Üstlerine Yürüdü Ve İlk Hamleyi Onlardan Bekledi.Bir Kurt Üstüne Atladı Ve Sectusempra İle Onu Etkisiz Hale Getirdi,Öbürkü Kurtlar Birden Üstüne Atladılar,James Kendini Geriye Doğru Çekti,Zamanı Hepsine Sectusempra Yapmaya Yetmediği İçin,Kolunda Yaralandı Ama Ufak Bir Sıyrıktan Ölmezdi.Eve Gitti Ve Üstünü Değiştirip,Domuz kafasına Gitti,Boş Bir Yere Oturup garsona Ateş Viskisi Siparaşini Verdi.İçkisi Gelmişti,Yudmlamaya Başladı Ve O Anda Kapının Sesini Duydu Bu Bir Kurtadam Olabilirdi,Temkinli Olmak İçin Elini Cebine Attı,Arkasına Dönmek İçin Hazırlandı,İşte O Anda Parlayan Işık Onun Yüzünü Görmesine Engel Oldu... | |
|
| |
Rachel Nerissa V'andolf Admin / Mitoloji Profesörü / Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 11/08/09 Rp Sevgilisi : Jorgen "Jorgen E. N. Méester" Lakap : Néss
| Konu: Geri: Karanlığın Dibinden C.tesi Ağus. 15, 2009 8:51 pm | |
| Malikane'de kimse yoktu uyandığımda.Büyük ihtimalle prensesim teyzesi ile birlikte dışarıya gitmişti.Bende üzerime siyah dar bir elbise ve kovboy çizmelerimi giyerek merdivenlerden aşağıya indim.Saçlarımı omzundan sarkıtıp hafif siyay far ve kan kırmızısı bir ruj ile veela gibi görünüyordum.Yaklaşık birkaç aydır evde Rhe ile ilgileniyordum.Dışarıya çıktığımda derin bir nefes aldım ve bugün değişik bir yere gitmeliyim diye düşündüm.Ardından domuz kafasına gitmeyi belirledim.Orası hakkında kötü şeyler duyuyor olsam da bugün bir değişiklik yapmak istemiştim.Bu yüzden asamı yanıma alarak domuz kafasının önüne cisimlendim.Görünüş itibari ile loş ve pek iyi bir görünümü yoktu.Yine de sessiz oluşu güzeldi.Ardından kapıyı açtım ve kapının çıkarttığı gıcırtı ile herkesin bakışları üzerimde toplandı.Bundan rahatsız olmuş olsam bile yine de derin bir nefes alarak içeriye girdim.Cam kenarında sakin bir masa kestirmiştim gözüme.Oraya doğru ilerledim ve sessizce oturdum.Camdan dışarı bakıyordum.Oldukça ürkütücü bir görünümü vardı.Ama artık bir kez girmiş bulunuyordu.Hemen çıkamazdı ki.Rachel bunları düşünürken kulaklarımda uğuldayan bir sesle bakışlarımı garson'a çevirdim.
"Kokteyl alabilir miyim."
Garson afallamış bir şekilde bir süre bakmış olsa da daha sonra başını tuhaf bir şekilde sallayarak uzaklaştı.Ardından bakışlarımı yine cam kenarına çevirdim.Hayatımda ilk kez domuz kafasına giriyordum.Ama bana bulaşacak pisliklere ağızlarının paylarını verebilecek kadar güçlüydüm. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 145 Kayıt tarihi : 12/08/09 Rp Sevgilisi : Lady^m Lakap : ^^DarkSoul-DarkLord^^
| Konu: Geri: Karanlığın Dibinden C.tesi Ağus. 15, 2009 9:09 pm | |
| Bir Kadın,James Kafasını Cama Doğru Dayadı,Donulaya Doğru Kafasını Çevirdi.Acaba Darksoul Kalkmış Mıydı?Kalktıysa Kesin Bir Huysuzluk Çıkarmıştır Diye Düşünüyordu.Gözlerini Sokağa Doğru Devirdi Ve Düşüncelerin Arasında Kaybolmaya,Bir Hortumun İçinde İç Dünyasını,Belleğini Gezmeye Başladı.Biraz Sonra Gözlerinin Buğulandığını Hisetti Ve Karşındaki Masada Bir Bayanın Oturduğunu Gördü.Gözlerini Gezdirmeye Başladı Ve İlk Gördüğü Garsona Bir Ateş Viskisi Daha İstediğini Söyledi,Gözlerini İçerde Dans Eden Gençlere Takıldı,Gençlik Yıllarını Hatırladı.Ladysiyle Tanışmadan Öncesini,Çapkınlıkları Gözünün Önünden Geçti Ama Kendini Tutamadı,Fiziksel Olarak Yaşlı Değildi,Genç Gösteriyordu.Çocukların Arasına Dalıp Dans Etmeye Başladı,Moonwalk,Salsa Bildiği Bütün Dans Biçimlerini Yaptı,Çocuklarala Vedalaşıp Yerine Geçti Ve Yerine Geçtiğinde.Gözü Dışarıya Takılmıştı Ve 10-15 Tane Kurt Adamın Orda Pusu Kurduğunu Gördü,Gözleri Onu Yanıltıyor Olabilirdi Ama Düşüncesini Falza Acığa Vurmuş Gibiydi "Olamaz!Başım Dertte." Çevredekilerin Ona Baktığını Gördü Ama Kimse Onun Lord Olduğunu Bilmiyordu En Azından Şimdilik,Sinsi Gülümsemesi Yüzüne Yayıldı,Karşındaki Bayanın Ağız Mimiklerinin Oynadığını Gördü... " | |
|
| |
Valeria R. K. V'andolf Admin / Müdür Vekili / Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 94 Kayıt tarihi : 11/08/09 Rp Sevgilisi : Jasper* [Robert Jasper Sardinia] Lakap : Vale, Roxy
| Konu: Geri: Karanlığın Dibinden C.tesi Ağus. 15, 2009 9:25 pm | |
| Bekçiden gelen haberle Rhé'yi Shilly'e bıraktım ve acilen Hogwarts'a cisimlendim. Haklıydı bu gece burada kötü şeyler olacaktı. Etrafa göz gezdirdim ve birden şaşkınlık içinde biriyle göz göze geldim. Onu tanıyordum ama tanımamayı tercih ederdim. Sebep buydu. Burada bu kadar çok kurtadamın olması onun yüzündendi. Hiçbir kurtadam yakınında bir vampir istemezdi. Hızla Domuz Kafasına girdim. James'in masasına yaklaşırken hala dışarıya baktığını farkettim. Yanına geldiğimde beni farketmemişti. Hala Kurtadamlara bakıyordu. Ona doğru eğildim ve sessizce fısıldadım. "Burada ne işin var senin?" Başını bana çevirdi. Beni gördüğüne şaşırmıştı. Yüzümdeki ifadenin nasıl olduğunu bilebiliyordum. Ama şu anda önemli değildi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Karanlığın Dibinden C.tesi Ağus. 15, 2009 9:35 pm | |
| Gözü Dışarıya Takılmıştı Dışarıda Ne Olduğunu Merak Ediyordu.10-15 Çerez Gibiydi Onun İçin,Ona Kilitlenmiş Gibi Bakıyorlar,Aslında Onlardan Korkmuyorlardı.Buraya Saldırmalarından Korkuyordu.Kendisi İçin Sorun Değildi Buna Alışık Bir Bünyesi Vardı.Zaten Bugün Yara Almıştı.Arkasından Gelen Sesle Kafasını Oraya Çevirdi."Burada ne işin var senin?" Gözlerimi Kısarak Ona Baktım Ve "Kafa Dağıtmak Şuç Mu?Herneyse Ben Onları Halledip Geliyorum.Şey,Şuralarda Bir Butik Olucak Galiba Oradan Bana T-Shirt Alır Mısın.Buna Kesinlikle Bişeyler Olacak" Gözlerimi Kısarak,Kapıyı Açtım Ve Beni Bekleyen Karanlığın İçin Daldım.Aslında Her Biri Kolaydı,Dövüşmeyi Bilmiyor Gibiydiler Onları Kolaylıkla Alt Etmiştim Ama Vücudumda Yaralar Kalmıştı,Domuz Kafasına Yaklaşırken Üstümdeki T-shirt'i Çıkardım kan İçindeydi Ve Yırtıktı.İçeri Girdiğimde Valeria'yı Gördüm Ve Gözlerimi Birkaç sabiyeleğine Kapadım...
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 94 Kayıt tarihi : 11/08/09 Rp Sevgilisi : Jasper* [Robert Jasper Sardinia] Lakap : Vale, Roxy
| Konu: Geri: Karanlığın Dibinden C.tesi Ağus. 15, 2009 9:50 pm | |
| Şok içinde orada dururken birden ortadan kayboldu. Hiçbirşey söyleyemedim. Ama sinirlenmiştim. İçeriye girdi. Üstündeki tşört elindeydi. Kanlıydı ve yırtıktı. Hızla ona ilerledim ve kolundan tutup onu dışarı sürükledim. Sessiz bir yere geldiğimizde ise ona döndüm. "Ne yapmaya çalışıyorsun sen? Bunu yapman gerekmiyordu. Düşmanınız olabilir. Ama onları öldürmen gerekmezdi." Sinirlerim tepeme çıkmıştı. Sustum ve sakinleşmeye çalıştım. Gözlerimi birkaç saniyeliğine kapattım. Açtığımda James bana bakıyordu. Şaşırmış gibiydi. Ama aldırmadım. "Buraya ne için geldim biliyormusun James? Onları burdan göndermek için olay çıkmadan. Ama sen herşeyi gene mahvettin. Bu güven nerden geliyor? Karanlık Lord olduğun için mi? Yoksa vampirlik duygusu mu bu?" Derin bir iç çektim. James'e tiksinerek bakıyordum. Ondan rahatsızlık duyuyordum. O bunu biliyordu. Oda bana karşı öyleydi. Belkide sebebi ne olduğunu biliyor olmamdandı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Karanlığın Dibinden C.tesi Ağus. 15, 2009 10:09 pm | |
| Gözlerini Açtığında,Valeria'nın Gözlerinin Üstünde Olduğunu Hissetti,Tip Tip Bakışlarıyla Onu Süzüyordu Bu Bakışlardan Hoşlanmıyordu.Kolumda Çekip Dışarı Çıkardı Ve Karşıma Dikilip Konuşmaya Başladı. "Ne yapmaya çalışıyorsun sen? Bunu yapman gerekmiyordu. Düşmanınız olabilir. Ama onları öldürmen gerekmezdi." James Afallamıştı,Gözlerini Büyüttü Ve Onun Üstüne Doğru Yürüyüp "Bak Valeria Ben Onlara Gitmeseydim Onlar Gelecekti Ve Dükkana Saldırcaklardı İlk Hedefleri Kimdi Biliyor Musun?O Karşıda Duran Kadın Yaptığım Sadece Sizi Korumaktı,Bunu Yaptığın İçin Kızgınsan Ben Bunu Teşekkür Olarak Algılarım" Gülümser Bir Tavırla Onlardan Geri Kalanlara Baktım,Yaralılardı Ve Ellerini Bana Doğru Uzatıyorlardı,O Anda Valerie'nin Sesini Duydum "Buraya ne için geldim biliyormusun James? Onları burdan göndermek için olay çıkmadan. Ama sen herşeyi gene mahvettin. Bu güven nerden geliyor? Karanlık Lord olduğun için mi? Yoksa vampirlik duygusu mu bu?" James Ona Doğru Döndü Ve Gülümser Bir Biçimde Karşılık Verdi "Hayır,İkiside Değil,Ben Üstümde Duran Lanete Güveniyorum.Ölmek İçin Can Atıyorum Ama Onlar Beceremiyor.Asil Biri Gibi Savaşta Ölmk İstiyorum,Ailemin Gururu Olmak İstiyorum.Onlar İçin Ölmek istiyorum,Eğer Bunu Yerine Getiremezsem,Kendimden Nefret Edeceğim Ve Lanet Oğluma Geçicek,Ben Onun Benimn Yüzünden Ölmesini İstemiyorum Anlıyor Musun!Bugün Güneşin Battığını Söylüyordu,Laneti O Da Biliyor,Asla Ona Bunu Yapamam,Asil Bir Şekilde Ölmek İstiyorum Valeria Anlıyor Musun?" Bunları Söyledikten Sırtımın Duvara Yasladım Ve Yere Çömdüm Yağmur Başlıyordu,Kimin Umurundaydı Ki,Boş Gözlerle Sokağı Tarıyordu James...
| |
|
| |
| Konu: Geri: Karanlığın Dibinden C.tesi Ağus. 15, 2009 10:23 pm | |
| Sinirim gittikçe artıyordu. Üstüme yürümüştü az önce. Gözlerimin rengi kaymaya başlamıştı buna bir son vermesi gerekiyordu. Biliyordum herşeyi. Ama olanlar bana fazla gelmeye başlamıştı. Sessizce yanına gittim ve oturdum. Başımı duvara yasladım ve gökyüzüne baktım. "Herşeyi biliyorum James. İyi tarafta olsamda senin yakınlarını tanıyorum özellikle Rosalié'yi. Bana herşeyi anlattı. Ama biliyorsun ki yapabileceğin birşey yok. Gel burda düello edelim diyemem ki sana." Sessizce güldüm. Başımı öne eğdim. Yağmur başlamıştı. Yüzümden akan suları hissedebiliyordum. Saçımda ıslanıyordu. Ama hiçbir zaman umrumda olmamıştı bu. Başını kollarımın arasına aldım. "Sanki tek dert seninkiymiş gibi davranma James. Senden başkasının büyük sorunları yokmuş gibi davranma. Şu kendini beğenmişliği de bir kez olsun bırak bir kenara." | |
|
| |
| Konu: Geri: Karanlığın Dibinden C.tesi Ağus. 15, 2009 10:36 pm | |
| Başımı Bacaklarımın Arasına Aldım,Ağlamak Üzereydim Ve Bunu Belli etmemeye Çalışıyordum Ve İçimdeki Sinir Kendini Dışarı Çıkmak İstiyordu.Onu Durdurmak İçin Elimden Geleni Yapsamda Bir Türlü Karşı Koyamıyordum,Başımın Ağrısı Gittikçe Artıyordu,Valeria'nın Sesini Duydu "Herşeyi biliyorum James. İyi tarafta olsamda senin yakınlarını tanıyorum özellikle Rosalié'yi. Bana herşeyi anlattı. Ama biliyorsun ki Yapabileceğin birşey yok. Gel burda düello edelim diyemem ki sana." Gözleriyle Onu Süzdü Ve Bağırarak "Bilmiyorsun,Şu An Ne Kadar Acı Çektiğimi Nasıl Büyüdüğümü Lanet'in Beni Nasıl Öldürdüğünü Ben Bir Zombi Gibiyim Valeria.Birşey Bildiğini Sanıyorsun Senin Bildiğin Hikayenin Çeyreği,İşte Asıl Hikaye Burda Şu Yaralara Bak Hala Ölmedim.Neden Ben Böyleyim Valeria,Neden Ben?" Gözleri Kapanmaya Başlıyordu.Vucundaki Yaralar Yanıyordu,Gözlerini Valeria'ya Doğru Çevirdi.Ve Onun Sesini Duydu "Sanki tek dert seninkiymiş gibi davranma James. Senden başkasının büyük sorunları yokmuş gibi davranma. Şu kendini beğenmişliği de bir kez olsun bırak bir kenara." James,Gülümser Bir Tavırla Döndü Ve Onun Yüzüne Bakıp "Tamam,Valeria Keserim.Zaten Gideceğim.Şunları Bir An Önce Tedavi Ettirmeliyim" Bunları Dedikten Sonra Etrafına Bakındı Ve İlk Adımını Attığında Bir Ses Duydu... | |
|
| |
| Konu: Geri: Karanlığın Dibinden C.tesi Ağus. 15, 2009 10:49 pm | |
| James gidiyordu. Yaralarını görmüştüm. Hızla asamı çektim ve büyülü sözleri haykırdım. James şaşırmıştı. Hızla asasını çekerek bana döndü. Ama yalnış anlamıştı. Hızla yaraları iyileşmeye başladı. Bense gülümsüyordum. Yavaşça yürümeye başladım. Bir yandanda asamı cebime koyuyordum. Ona yaklaştım ve yarasına baktım. Tamamen iyileşmişti. Dokunduğumda hiçbir tepki vermedi. Yüzüne baktım. İfadesi anlaşılamıyordu. Hafifçe gülümsedim ve ileri doğru yürümeye başladım. Bir yandanda gülüyordum. Domuz kafasına tekrar dönüp birşeyler içecektim. Aniden arkama döndüm. James hala arkamdan bakıyordu. "Eğer yaraların kötü olursa ve şifacıya gitmek istemezsen. Beni arayabilirsin." Birden aklıma Rhé geldi. Gülümsedim ve hafifçe başımı eğip selam verdim ve sonra cisimlendim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Karanlığın Dibinden C.tesi Ağus. 15, 2009 10:59 pm | |
| Ayak Adımları Kulağında Çınlıyordu,Boş Bir Sokaktaydı,Sadece Valeria Vardı.İçinden Geçen Cümleler,Fikirler Ve Ölüm.Aslında Ölmek İstiyordu.Lanet'in Silinmesini İstiyordu,Böylece Oğlu Lanelenmeyecekti Ve En Azıdadn Ailesini Kurtaracaktı.Etrafına Bakınıp Yürürken Arkadan Bir Haykırış Duydu Ona Doğru Gelen Büyüyü Fark Edememişti,Elini Cebine Götürdüğünde Yaralarının İyileştiğini Gördü Ve Onun Sesini Duydu "Eğer yaraların kötü olursa ve şifacıya gitmek istemezsen. Beni arayabilirsin." Işınlanmıştı Arkasından Bakakalmıştım Daha Sonra Bağırdım "Ölmeyi Tercih Ediyorum Valeria.Ölmessem Gelirim Ancak" Gülümseyerek,Domuz Kafasına Doğru Yürüdü Ve Bir Butiğe Uğrayıp T-shirt Aldım Ve Domuz Kafasının Kapısını Araldım Ve Masama Oturdum,Karşı Masadaki Kaın Hala Orada Oturuyordu
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 11/08/09 Rp Sevgilisi : Jorgen "Jorgen E. N. Méester" Lakap : Néss
| Konu: Geri: Karanlığın Dibinden Paz Ağus. 16, 2009 9:37 am | |
| Herşey bir anda gelişmişti.İkizim Vale'ye cevap vereceğim sırada kurt adamlar meydana çıkmış ve Lord onların yanına gitmişti.Ardından da ikizim beni bırakıp arkasından gitti.Hiçbir şeye anlam veremiyordum.Fakat yine de ikizimin evde çıkaracağı kavgayı hissedebiliyordum.Bütün bunlar bir süre ürpermeme neden oldu.Ardından tekrar önümde duran kokteyl'ime baktım.Ne zaman geldiğini bile anımsamıyordum.Sanırım çok derinlere dalmıştım.Düşündüğüm tek bir şey vardı.O da Jorgen.Başımı hafifçe salladım ve kokteyl'imden bir yudum aldım.Dakikalardır ulaşılmaz bir derinlikte düşüncelerimin arasındaydım.Lord'a gülümsemeye çalışarak baktım ve sesimin güçlü çıkması için dua ettim.
"İyi misin James."
| |
|
| |
| Konu: Geri: Karanlığın Dibinden Paz Ağus. 16, 2009 12:14 pm | |
| James,Kapıyı Açtığında Çalışanların Ve Dans Edednlerin Ona Baktığını Gördü.Oysa Sadece Dışarıdaki Donulay'a Odaklanmıştı.Aklındaki Tüm Bilgiler Silinmişti Ve Sadece Bir Bilgi Kalmış Gibiydi Lanet'in Oğluna Geçeceği Bilgisi Onu Rahatsız Etmeye Başlamıştı.Gözlerini Kısara Dans Edenlere Doğru Baktı,Yağmurun Yere Düştüğündüğünde Çıkardığı Ses Kulaklarında Yankılanıyordu.Kendini Kaybetmişti Ne Yapacağını Bilemiyordu.Gözlerini Dışarıya Diktiğimde Birinin Sesini Duydum "İyi misin James." James Gözlerini Kısarak Kıza Doğru Baktı Ve Onun Kim Olduğunu Bulmaya Çalıştı,Tabi Ya!Valeria'nın İkizi Rachel'dı Bu Ona Baktı Ve "Ablan Sayesinde İyiyim,Ölmem Bile Yasak!" Sesinde Bir Haykırış Vardı,Ölmek İstediği Apaçaık Ortadaydı.James Elini Ateş Viskisine Uzattı e Onu Alıp Birkaç Yudum İçti... | |
|
| |
| Konu: Geri: Karanlığın Dibinden Paz Ağus. 16, 2009 2:51 pm | |
| Rachel James'in haykırışlarıyla neye uğradığını şaşırmış gibi görünüyordu.Sinirleri gerilmişti biran önce burdan gitmeliydi.Yoksa James'e saldırabilecekti.Ardından abla sözüne içerlediğini fark etti.Vale sadece ondan 5 dk büyüktü.Ama sonuçta ikisi de aynı yaştaydı.Yerinden kalkıp masaya parayı bırakarak James'in masasına ilerledi ve ellerini masaya koyarak öfkeli gözlerle James'e baktı.
"Birincisi Vale benim ablam değil.İkincisi biraz daha kibar olabilirsin."
diye bağırdı.Ardından başını kaldırıp çevresine baktı.Herkes Rachel'i hafife aldığını düşünüyor olmalıydı.Rachel ise kapıya doğru ilerledi.Sert bir şekilde kapıyı çarparak malikane'ye cisimlendi. | |
|
| |
| Karanlığın Dibinden | |
|