Exhilero Avis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Exhilero Avis

∑×ђΐĿéѓọ Ąώΐى

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Flourish & Blotts

YazarMesaj
Ida N. Queenie Majewski
Flourish ve Blotts Kitapevi Sahibi
Ida N. Queenie Majewski

Rp Sevgilisi : Arayabilirim.
Lakap : Queen, Enie , Nie, Nell, Nellwie, Wyn.

Flourish & Blotts Empty
MesajKonu: Flourish & Blotts   Flourish & Blotts EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 6:17 pm

Flourish ve Blotts'ta aradığınız her kitabı bulabilirsiniz!

x Hogwarts'a gidecekseniz kitap almak için belki de en uygun yer bu kitapçıdır! Aradığınız her kitabı uygun fiyatlarda F & B'den alabilirsiniz.
x Sırf Hogwarts Ders Kitapları mı var? Tabi ki de hayır! Aradığınız bir roman, bir yemek kitabı, çocuklar için hikayeler ve daha da fazlası var!
x Aralara koyduğumuz masalarda, sandalyelerde kitap okuyabilir, F & B'yi kütüphane olarak kullanabilirsiniz; ama sanırım o kitabı almak zorunda kalacaksınız.
x Ayrıca ünlü yazarların birçoğu, imza günleri için büyücüler arasında oldukça tanınmış olan Flourish ve Blotts'u tercih ediyor.
x İstediğiniz bir yazar varsa, bizimle iletişime geçin; imza günü için çağıralım!

not: Sizi başlık açarak kısıtlamak istemiyorum. İstediğiniz biriyle başlık açarak RP yapabilirsiniz. ^^ İsterseniz yanınıza ben de gelebilirim veya sırf ikimiz beraber de yapabiliriz; tabi benim hareketlerimi kontrol etmeyeceksiniz.

Flourish & Blotts
1 sayfadaki 1 sayfası