Rachel Nerissa V'andolf Admin / Mitoloji Profesörü / Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 11/08/09 Rp Sevgilisi : Jorgen "Jorgen E. N. Méester" Lakap : Néss
| Konu: Malikane Girişi Paz Ağus. 16, 2009 3:40 pm | |
| | |
|
Jorgen E. N. Méester Z.a.y Lideri / Seherbaz
Mesaj Sayısı : 3 Kayıt tarihi : 16/08/09 Rp Sevgilisi : Rachél Nerissa V'andolf Lakap : Nick
| Konu: Geri: Malikane Girişi Paz Ağus. 16, 2009 3:48 pm | |
| Uzun zaman olmuştu. Üç yıl... Dile kolay üç yıl geçmişti. Herşey değişmiş olabilirdi. Néss başkasını bulmuş olabilirdi. Beni unutmuştu belkide... Ama bunu yapmak zorundaydım. Ölmediğimi bilmeliydi. Kaçmıştım. Gitmiştim. Ama zorundaydım. Öldüğümü düşünmesi gerekiyordu hepsinin. Kardeşlerim, Valeria ve biricik aşkım... Hiçbirini üzmek istememiştim ama elimde olmadan oldu. Benim peşimde olanlar ancak geçen sene artık vazgeçmişlerdi. Bende biraz beklemek zorunda kalmıştım. Şimdi V'andolf malikanesinin kapısındayken zaman birden durmuştu. Zile bastığımda o tanıdık sesi duymaktan mutluydum. Bir süre bekledikten sonra kapı nihayet açılmıştı. | |
|
Evania Rhece V'andolf Rachél V'andolf'un Kızı
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 13/08/09 Rp Sevgilisi : Büyüyünce Olacak. Lakap : Rhé, Eva
| Konu: Geri: Malikane Girişi Paz Ağus. 16, 2009 4:03 pm | |
| Kapıyı açma çabalarım başarıyla sonuçlandığında karşımda tanımadığım ve saçı başı dağınık bir adam belirdi. Bu amcayı daha önce görmediğim için korkmuştum. Yüzüm herhalde korkmuş bir kediyi andırıyordu, bir tek miyav diyememiştim. Karşımdaki adama çaktırmadan, ya da çaktırmadığımı sanarak, iki üç adım geriledim. Sonra bana şaşkınlıkla baktığını gördüm. Ben ise kaşlarımı çattım ve beni tam olarak anlamayacağını bilsem de konuşmaya başladım. ''Senin annen hiç öğretmedi mi misafirliği? Bizim misafirler gelir buraya. Sonra içeri girerler. Sen misafir misin?'' Bir süre bu ifademi korumaya çalıştım; amacım onu korkutmaktı ama o gülümsemişti. Bu büyükleri gerçekten anlamıyordum. Gerçekten...
Bana doğru eğilip bir şeyler söylerken onu dinlemeye karar verdim; çünkü çok güzel bir sesi vardı bu amcanın. Mutfak kapısının görünen kısmına doğru bakarak annemin gelip gelmediğini kontrol ettim. Beni burada yabancı biriyle görseydi çok kızardı çünkü, çok. | |
|
Jorgen E. N. Méester Z.a.y Lideri / Seherbaz
Mesaj Sayısı : 3 Kayıt tarihi : 16/08/09 Rp Sevgilisi : Rachél Nerissa V'andolf Lakap : Nick
| Konu: Geri: Malikane Girişi Paz Ağus. 16, 2009 7:40 pm | |
| Bu küçük kızda kimdi? Rachél'in bilmediğim bir akrabası yoktu. Şaşkınlıkla çocuğa bakarken söylediği ukalaca sözler beni güldürmüştü. Bu Valeria'nın kızı olabilirdi. Onun gibi çok ukalaydı. Evet, evet kesin onun kızıydı. Ama peki ne zaman evlenmişti? Küçük kıza yaklaştım. Mutfağa doğru kısa bir bakış attıktan sonra bana döndü. Bende kısık sesle kulağına fısıldadım. "Küçük hanım, gelen kötü biri olabilirdi. Yanında bir büyüğün olmadan sakın kapıyı açma." Gülümsedim ve doğruldum. Hala bana bakıyordu. Oda benim gibi gülüyordu şimdi. Kapıyı yavaşça ve sessizce arkamdan kapatmak için hamle yaptım. Hemen elini kapıdan çekti. Ona tekrar gülümsedim. "Ben Rachél'i arıyorum. Evde mi?" Şaşırmıştı. Ama sessizce kafa salladı. Tekrar gülümsedim ona. "Peki beni onun yanına götürebilirmisin?" Tekrar gülümseyerek elimi tuttu. O anda içimde bir sıcaklık hissettim. Bu tatlı kızın yaydığı pozitif enerji çok güçlüydü. Beni mutfağa doğru götürürken çok heyecanlıydı. Ama benim kadar olduğunu zannetmiyordum.
Rp Out: Bu Rp mutfakta devam etmektedir.
| |
|