| Psi-Psi Kopat Aslan xD | |
|
+3Gorjeu Maia Sterope Valeria R. K. V'andolf James Eragons A. Riddle 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
James Eragons A. Riddle Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 145 Kayıt tarihi : 12/08/09 Rp Sevgilisi : Lady^m Lakap : ^^DarkSoul-DarkLord^^
| Konu: Psi-Psi Kopat Aslan xD Salı Ağus. 18, 2009 3:03 pm | |
|
En son James Eragons A. Riddle tarafından Salı Ağus. 18, 2009 5:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Valeria R. K. V'andolf Admin / Müdür Vekili / Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 94 Kayıt tarihi : 11/08/09 Rp Sevgilisi : Jasper* [Robert Jasper Sardinia] Lakap : Vale, Roxy
| Konu: Geri: Psi-Psi Kopat Aslan xD Salı Ağus. 18, 2009 3:30 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 145 Kayıt tarihi : 12/08/09 Rp Sevgilisi : Lady^m Lakap : ^^DarkSoul-DarkLord^^
| Konu: Geri: Psi-Psi Kopat Aslan xD Salı Ağus. 18, 2009 3:41 pm | |
| | |
|
| |
Valeria R. K. V'andolf Admin / Müdür Vekili / Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 94 Kayıt tarihi : 11/08/09 Rp Sevgilisi : Jasper* [Robert Jasper Sardinia] Lakap : Vale, Roxy
| Konu: Geri: Psi-Psi Kopat Aslan xD Salı Ağus. 18, 2009 3:43 pm | |
| Ne çirkini lem çok dadlusun krdeşm yaa =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Psi-Psi Kopat Aslan xD Salı Ağus. 18, 2009 4:43 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Psi-Psi Kopat Aslan xD Salı Ağus. 18, 2009 5:34 pm | |
| | |
|
| |
Gorjeu Maia Sterope Uçuş Profesörü / Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 13/08/09 Rp Sevgilisi : John Lincoln Sephiroth. <3 Lakap : Jorr
| Konu: Geri: Psi-Psi Kopat Aslan xD Salı Ağus. 18, 2009 5:54 pm | |
| Anaaağğm, senin son fotoğrafını yiyim ya! O ne saçtır o ne bakıştır. Ya, valla çok tatlıymış. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Psi-Psi Kopat Aslan xD Salı Ağus. 18, 2009 6:00 pm | |
| O Eski Şaçımdan Eser Yok Şimdi,Kuyruk Yaptım Arkaya Ama Kısa Sergio Aguero Gibi Kıvrımlaştırcam xD.İkoncan Olmayı Düşünüorum Azıcık Göbek Var Boy Atınca Gider Göbek Kasıda Yaptım mı Tam İkoncanım xD.Tek Şansızlığım Koltuk Altım Çok Geniş,Yaşıma Göre Geniş Omuza Sahibim Ah Bi O Olmasa Her Neyse Saol | |
|
| |
Gorjeu Maia Sterope Uçuş Profesörü / Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 13/08/09 Rp Sevgilisi : John Lincoln Sephiroth. <3 Lakap : Jorr
| |
| |
| Konu: Geri: Psi-Psi Kopat Aslan xD Salı Ağus. 18, 2009 6:22 pm | |
| Göbek Kası Yapıcam Göbek Oldumu Gözükmesss | |
|
| |
Anja Anichka Blood İksir Profesörü / Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 14/08/09 Rp Sevgilisi : Arayabilirim, belki. Lakap : .
| Konu: Geri: Psi-Psi Kopat Aslan xD Salı Ağus. 18, 2009 6:32 pm | |
| yok lan böyle iyisin şekersin xD sevgilinle olduğun bi fotoyu istiyorum kızı çok merak ettiiğğim xD şu ilk mesajdaki son foto çositil .ş .p xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Psi-Psi Kopat Aslan xD Salı Ağus. 18, 2009 6:33 pm | |
| Kzın Kimliğini Açığa Çıkarmiim,Vallahi Döver.Zaten Nerdeyse Ayrılcaz İlk Mesaın Son Fotosunda Arkilerle Mangala Gitmiştik,Arki Çekmişti xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 14/08/09 Rp Sevgilisi : Arayabilirim, belki. Lakap : .
| Konu: Geri: Psi-Psi Kopat Aslan xD Salı Ağus. 18, 2009 6:39 pm | |
| özelden isterim o zaman msnden yada özel mesajla istiyorum o.O inatçıyım adasfasd .p xD neyse aman *hııh* .p | |
|
| |
| Konu: Geri: Psi-Psi Kopat Aslan xD Salı Ağus. 18, 2009 6:41 pm | |
| Özelden Belki O da fotoyu bulursam xD Sildim Çünkü Neredeyse Hepsini | |
|
| |
Robert Jasper Sardinia Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 15/08/09 Rp Sevgilisi : Valeria R. K. V'andolf(she is my love) Lakap : Yaqusuklu Prof.
| |
| |
| Konu: Geri: Psi-Psi Kopat Aslan xD Salı Ağus. 18, 2009 7:07 pm | |
| La Kodismim Saygun'u KullanmaHoşlanmıom,Hah İyi Deiştirmişin Aferim xD,Koy Koy
En son James Eragons A. Riddle tarafından Salı Ağus. 18, 2009 7:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 15/08/09 Rp Sevgilisi : Valeria R. K. V'andolf(she is my love) Lakap : Yaqusuklu Prof.
| Konu: Geri: Psi-Psi Kopat Aslan xD Salı Ağus. 18, 2009 7:08 pm | |
| Değiştirdim Sende Değiştirsenn :S | |
|
| |
Gabriella Nesy Riddle Karanlık Lady
Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 16/08/09 Rp Sevgilisi : James Eragons A. Riddle Lakap : Gaby,Nesy
| |
| |
| Konu: Geri: Psi-Psi Kopat Aslan xD Çarş. Ağus. 19, 2009 10:58 am | |
| Saol Abla^^.Sahipsizim Ya.Başıboş Kaldım Bugün Msj Atmış "Sıkıldım Ben Bu İşten" Diye.Ayrıldık,Her neyse Ya Buluruz Okul Kız Dolu | |
|
| |
| Konu: Geri: Psi-Psi Kopat Aslan xD Çarş. Ağus. 19, 2009 11:50 am | |
| Flood İçin Özür Okul Kıyafetleriyle Çekilmişler Dikkat Alttaki Fotodaki Fikir Eminem'dendir xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Psi-Psi Kopat Aslan xD Çarş. Ağus. 19, 2009 2:11 pm | |
| aaaağğğ ayrıldınız mııığğğ *-* kötü olmuş. *-* kravat falan şeedilmiş noluyos lan xD bi kerede bi gül foto çekilirken .p neyse güzel fotolar XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Psi-Psi Kopat Aslan xD Çarş. Ağus. 19, 2009 2:17 pm | |
| Sevgilinden Ayrıldığında Güler Misin?Hepsi Pessimist Foto xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Psi-Psi Kopat Aslan xD Çarş. Ağus. 19, 2009 10:30 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Psi-Psi Kopat Aslan xD Perş. Ağus. 20, 2009 12:29 pm | |
| Sen Bilion Mu Bnm Özel Hayatımı Asıl Sen Atmaaaaaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Psi-Psi Kopat Aslan xD Perş. Ağus. 20, 2009 1:45 pm | |
| Yalancı İşte Bİldiğin Daha Annesine Söylemiyo Burda Gitmiş Anjaya Söylüyo Yuh Sana. | |
|
| |
| Psi-Psi Kopat Aslan xD | |
|