| Metamorphmagus Alımı | |
|
+4John Lincoln Sephiroth Alesân Rosépéry Méester Claire Elisa Blanchard Rachel Nerissa V'andolf 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Rachel Nerissa V'andolf Admin / Mitoloji Profesörü / Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 11/08/09 Rp Sevgilisi : Jorgen "Jorgen E. N. Méester" Lakap : Néss
| Konu: Metamorphmagus Alımı Çarş. Ağus. 12, 2009 7:19 pm | |
| Adı Soyadı: Yaşı: Mesleği: İstediği Ünlüler (iki tane) : Neden Metamorphmagus:
Metamorphmagus Kontenjanı Syrinx G. L. Le'fébvre Shilly Lorelei S. Méester Valeria Roxanne V'andolf Rachél N. J. V'andolf Claire Elisa Blanchard Alesân Rosépéry Méester John Lincoln Sephiroth Anja Anichka Blood Robert Jasper Sardinia Gorjeu Maia Sterope
En son Rachel Nerissa V'andolf tarafından Paz Ağus. 16, 2009 2:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Claire Elisa Blanchard Kaçak Cadı
Mesaj Sayısı : 3 Kayıt tarihi : 13/08/09 Rp Sevgilisi : - Lakap : -
| Konu: Geri: Metamorphmagus Alımı Perş. Ağus. 13, 2009 11:17 am | |
| Adı Soyadı: Claire Elisa Blanchard Yaşı: 19 Mesleği: Cadı İstediği Ünlüler (iki tane) : Anja Rubik,Özel ünlü * Clara Neden Metamorphmagus: Rp'lerime renk katar diye düşündüm.
...Eklendi...
| |
|
| |
Alesân Rosépéry Méester Esrar Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 14/08/09 Rp Sevgilisi : Arıyorum ama erkek yok sitede xD Lakap : Rosé, Ales
| Konu: Geri: Metamorphmagus Alımı Cuma Ağus. 14, 2009 11:11 pm | |
| Adı Soyadı: Alesân Rosépéry Yadén Yaşı:28 Mesleği:Esrar Dairesi Başkanı İstediği Ünlüler (iki tane) : Odette Yustman - Sophia Bush Neden Metamorphmagus: Mesleğim gereğince tehlikedeyim bu yüzden kılık değiştirmem gerekiyor. Eklendi...
| |
|
| |
John Lincoln Sephiroth Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 14/08/09 Rp Sevgilisi : Gorjeu Maia Sterope <3 Lakap : -
| Konu: Geri: Metamorphmagus Alımı C.tesi Ağus. 15, 2009 3:03 pm | |
| Adı Soyadı: John Lincoln Sephiroth Yaşı: 29 Mesleği: Baş Seherbaz İstediği Ünlüler (iki tane) : Josh Duhamel ve Alex O'Loughlin Neden Metamorphmagus: Seherbaz olduğum için kimliğimi gizlemem gerekiyor.
...Eklendi... | |
|
| |
Anja Anichka Blood İksir Profesörü / Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 14/08/09 Rp Sevgilisi : Arayabilirim, belki. Lakap : .
| Konu: Geri: Metamorphmagus Alımı C.tesi Ağus. 15, 2009 3:36 pm | |
| Adı Soyadı: Anja Anichka Blood Yaşı: 29 Mesleği: İksir Prof - Sly. Bina Sorumlusu İstediği Ünlüler: Bette Franke, Jessica Stam. (sanırım bu şimdiki ünlüm dışında olacak? ) Neden Metamorphmagus: Bir vampirim ve bazen kimliğimi saklamam gerek sanırım; en azından Bakanlık'tan birileri benim bulunduğum ortamdaysa. Yoksa artık kendimi kontrol etmeyi öğrendim.
...Eklendi..
| |
|
| |
Robert Jasper Sardinia Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 15/08/09 Rp Sevgilisi : Valeria R. K. V'andolf(she is my love) Lakap : Yaqusuklu Prof.
| |
| |
Gorjeu Maia Sterope Uçuş Profesörü / Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 13/08/09 Rp Sevgilisi : John Lincoln Sephiroth. <3 Lakap : Jorr
| Konu: Geri: Metamorphmagus Alımı C.tesi Ağus. 15, 2009 10:48 pm | |
| Adı Soyadı: Gorjeu Maia Sterope Yaşı: 25 Mesleği: Uçuş Profesörü İstediği Ünlüler (iki tane) : Haylee Williams ~ Amy Lynn Lee Neden Metamorphmagus: Uçuş profesörü olmamdaki sebep karakterin kıpır kıpır olması ve aynı zamanda meta olmak çılgınca geldi. Bir ara ünlü bir Quidditch takımında oynamıştım. Eski hayranlarımdan kaçmak için güzel bir fırsat ayrıca. Sadece bu yeteneği istiyorum. =))
En son Gorjeu Maia Sterope tarafından Paz Ağus. 16, 2009 1:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Valeria R. K. V'andolf Admin / Müdür Vekili / Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 94 Kayıt tarihi : 11/08/09 Rp Sevgilisi : Jasper* [Robert Jasper Sardinia] Lakap : Vale, Roxy
| Konu: Geri: Metamorphmagus Alımı C.tesi Ağus. 15, 2009 10:56 pm | |
| - Robert Jasper Sardinia demiş ki:
- Adı Soyadı:Robert Jasper Sardinia
Yaşı:25 Mesleği:KsKs Profesörleri İstediği Ünlüler (iki tane) :Chace Crawford,Gaspard Ulliel Neden Metamorphmagus:Mesleğim İçin uygunu Gaspard Kullanılıyor. - Gorjeu Maia Sterope demiş ki:
- Adı Soyadı: Gorjeu Maia Sterope
Yaşı: 25 Mesleği: Uçuş Profesörü İstediği Ünlüler (iki tane) : Rachel Bilson(asıl ünlüm) ~ Anna Friel (meta ünlüsü.) Neden Metamorphmagus: Uçuş profesörü olmamdaki sebep karakterin kıpır kıpır olması ve aynı zamanda meta olmak çılgınca geldi. Bir ara ünlü bir Quidditch takımında oynamıştım. Eski hayranlarımdan kaçmak için güzel bir fırsat ayrıca. Sadece bu yeteneği istiyorum. =))
Kendi ünlün hariç iki ünlü seçeceksin tatlım bir tane daha belirt lütfen | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 15/08/09 Rp Sevgilisi : Valeria R. K. V'andolf(she is my love) Lakap : Yaqusuklu Prof.
| Konu: Geri: Metamorphmagus Alımı C.tesi Ağus. 15, 2009 10:58 pm | |
| Değiştirdim | |
|
| |
Valeria R. K. V'andolf Admin / Müdür Vekili / Tılsım Profesörü
Mesaj Sayısı : 94 Kayıt tarihi : 11/08/09 Rp Sevgilisi : Jasper* [Robert Jasper Sardinia] Lakap : Vale, Roxy
| Konu: Geri: Metamorphmagus Alımı C.tesi Ağus. 15, 2009 11:01 pm | |
| - Robert Jasper Sardinia demiş ki:
- Adı Soyadı:Robert Jasper Sardinia
Yaşı:25 Mesleği:KsKs Profesörleri İstediği Ünlüler (iki tane) :Chace Crawford,Luc Coiffait Neden Metamorphmagus:Ben Sadece Sevgilimi Seviyorum Başka Kızlarda Bulaşmasın Diye Eklendin | |
|
| |
| Konu: Geri: Metamorphmagus Alımı Paz Ağus. 16, 2009 1:43 am | |
| Lucun Yerine Jensen'ı istiyorum..... | |
|
| |
Gorjeu Maia Sterope Uçuş Profesörü / Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 13/08/09 Rp Sevgilisi : John Lincoln Sephiroth. <3 Lakap : Jorr
| Konu: Geri: Metamorphmagus Alımı Paz Ağus. 16, 2009 1:19 pm | |
| | |
|
| |
Rachel Nerissa V'andolf Admin / Mitoloji Profesörü / Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 11/08/09 Rp Sevgilisi : Jorgen "Jorgen E. N. Méester" Lakap : Néss
| Konu: Geri: Metamorphmagus Alımı Paz Ağus. 16, 2009 2:36 pm | |
| - Gorjeu Maia Sterope demiş ki:
- Adı Soyadı: Gorjeu Maia Sterope
Yaşı: 25 Mesleği: Uçuş Profesörü İstediği Ünlüler (iki tane) : Haylee Williams ~ Amy Lynn Lee Neden Metamorphmagus: Uçuş profesörü olmamdaki sebep karakterin kıpır kıpır olması ve aynı zamanda meta olmak çılgınca geldi. Bir ara ünlü bir Quidditch takımında oynamıştım. Eski hayranlarımdan kaçmak için güzel bir fırsat ayrıca. Sadece bu yeteneği istiyorum. =))
...Kabul Edildi... | |
|
| |
| Metamorphmagus Alımı | |
|